Florin Cîțu a vorbit despre purtarea măștii la birou după data de 1 iunie, atunci când restricțiile vor fi mai relaxate.

Deși Alin Stoica a declarat sâmbătă că este alegerea fiecărei firme dacă angajații vor purta sau nu mască, Florin Cîțu vine cu altă părere:

Este decizia proprie a fiecărui operator sau a fiecărui angajator. Prin medicul de medicina muncii se pot stabili aceste reguli, intern, de către fiecare angajator în parte”, declara Alin Stoica sâmbătă.

Confuzia, explică premierul, vine de la faptul că într-un ordin al Ministerului Sănătății sunt prevederi neclare cu privire la acest aspect.

Există o prevedere în Ordinul ministrului Sănătății, dar cred că este o decizie luată înainte de a analiza foarte bine. De la 1 iunie vom discuta acest lucru. Eu cred că se va schimba acest ordin. Deocamdată, cu mască la locul de muncă la interior. Acest ordin va fi modificat, după 1 iunie discutăm de alte modificări”, a spus Cîțu, potrivit AlphNews.

Citeste si:
Florin Cîțu discută despre problema inundațiilor: „Este o situație...
VIDEO: Florin Cîțu discută...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.