Ploile vor fi existente în cea mai mare parte a țării, mai ales noaptea, însă temperaturile se mențin ridicate pentru această perioadă a anului.

Timișoara

Vor exista temperaturi ridicate pe parcursul zilei, până la 22°C, iar cerul se va menține senin. Nu se anunță averse nici pe parcursul nopții, minima fiind de 11°C.

Craiova

Vom avea cer parțial noros în cursul zilei de duminică, iar temperaturile vor ajunge până la 25°C. Noaptea vom avea parte de averse izolate, iar minima va fi de 13°C.

Constanța

Cerul va fi parțial noros în cursul zile de duminică, iar temperatura maximă va ajunge la 16°C. În cursul nopții nu vom avea parte de precipitații, dar temperaturile vor fi scăzute, minima fiind înregistrată la 14°C.

Vremea în București

Vor fi ploi de scurtă durată şi, posibil, descărcări electrice pe parcursul nopții. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă, în scădere faţă de ziua precedentă, va fi de 22°C, iar cea minimă de 12°C, a anunţat ANM.

Oradea

Averse și descărcări electrice pe parcursul zilei de duminică, iar temperatura maximă va fi de 18°C. Noaptea vor fi precipitații, iar minima va fi de 12°C.

Iași

Cerul va fi variabil, cu înnorări ziua, iar temperaturile vor ajunge până la 24°C. Noaptea va ploua, iar temperaturile vor ajunge până la 11°C.

Brașov

Va ploua în cursul zilei de duminică, iar temperaturile vor ajunge până la 20°C. Precipitațiile vor continua și în timpul nopții, iar minima va fi de 8°C.

Suceava

Cerul va fi variabil, cu înnorări ziua, iar temperaturile vor ajunge până la 20°C. Noaptea vom avea parte de nori, iar temperaturile nu vor depăși 10°C.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Mai 2021 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.