ANM anunță că vor fi averse cu caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și, izolat, grindină.

Timișoara

Vom avea parte de averse și furtuni cu fulgere în cursul zilei de vineri, iar maxima va fi de 21°C. Cerul va fi înnorat și în timpul serii, iar minima nopții va ajunge la 10°C.

Prognoza meteo în Craiova

Și în Craiova vor fi averse și descărcări electrice în cursul zilei de vineri, iar temperaturile nu vor depăși 23°C. Noaptea vom avea cer parțial noros, iar minima va fi de 11°C.

Constanța

Vom avea parte de vreme bună ziua, iar temperatura maximă va ajunge la 19°C. Noaptea va fi senină, iar temperatura minimă va fi de 12°C.

Vremea în București

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 21°C. În orele serii și la începutul nopții va crește probabilitatea pentru averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Oradea

Cerul va fi parțial noros în cursul zilei de vineri, iar temperatura maximă va fi de 18°C. Minima nopții va fi de 11°C.

Iași

Vor fi averse și descărcări electrice în cursul zilei de vineri, iar temperaturile vor ajunge până la 22°C. Noaptea vom avea parte de cer senin, iar minima va fi de 9°C.

Brașov

Va ploua în cursul zilei de vineri, iar temperaturile vor ajunge până la 16°C. Noaptea va fi senină, iar temperatura minimă va fi de 7°C.

Suceava

Averse și furtuni cu fulgere vineri, iar temperaturile vor ajunge până la 19°C. Noaptea va fi senină, dar temperaturile nu vor depăși 7°C.


Despre autor:


Ultima actualizare: 14 Mai 2021 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.