Polițiștii din Galați au întrerupt patru evenimente private, în cadrul cărora lipseau cu desăvârșire măsurile de protecție a infectării cu virusul SARS -Cov 2. La una dintre petreceri a fost identificată o persoană ce trebuia să se izolele la domiciliu.

 

Două dintre aceste evenimente s-au desfășurat pe raza Secției 1 Poliție Galați. La fața locului, polițiștii au depistat petrecerea unei aniversări și a unui botez, fiecare eveniment având în jur de 30 de persoane.

Un alt eveniment privat (botez) a fost identificat încălcând normele impuse de autorități, la care participau aproximativ 60 de persoane. În momentul în care poliția legitima invitații, a fost identificată o persoană, un bărbat în vârstă de 34 de ani, care ar fi trebuit să se afle în izolare la domiciliu. Acesta a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.000 de lei.

Evenimentele au fost întrerupte în toate cele 4 cazuri, iar administratorii restaurantelor au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare totală de 7.500 de lei, potrivit realitatea.net.

Citeste si:
Se interzice hrănirea porumbeilor în Timișoara. Ce amenzi se vor...
Se interzice hrănirea...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.