Polițiștii din Galați au întrerupt patru evenimente private, în cadrul cărora lipseau cu desăvârșire măsurile de protecție a infectării cu virusul SARS -Cov 2. La una dintre petreceri a fost identificată o persoană ce trebuia să se izolele la domiciliu.

 

Două dintre aceste evenimente s-au desfășurat pe raza Secției 1 Poliție Galați. La fața locului, polițiștii au depistat petrecerea unei aniversări și a unui botez, fiecare eveniment având în jur de 30 de persoane.

Un alt eveniment privat (botez) a fost identificat încălcând normele impuse de autorități, la care participau aproximativ 60 de persoane. În momentul în care poliția legitima invitații, a fost identificată o persoană, un bărbat în vârstă de 34 de ani, care ar fi trebuit să se afle în izolare la domiciliu. Acesta a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.000 de lei.

Evenimentele au fost întrerupte în toate cele 4 cazuri, iar administratorii restaurantelor au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare totală de 7.500 de lei, potrivit realitatea.net.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Mai 2021 - 02 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.