Un nou început de săptămână ne întâmpină cu vreme caldă, cer senin și fără precipitații. Soarele va fi prezent în majoritatea regiunilor din România. Pe timpul nopții, temperaturile sunt mai scăzute, însă acestea nu vor coborâ mai jos de 3°C.

Timișoara

De-a lungul zilei, vremea în Timișoara va fi una calmă, cerul va fi senin de dimineață și doar spre seară se va înnora. Nu sunt prognozate ploi în această zi. Temperatura maximă a zilei va fi de 25°C. iar minima nopții va fi de 8°C.

Prognoza meteo în Craiova

De-a lungul zilei, vremea în Craiova va fi una foarte calmă, cerul va fi senin de dimineață până seara. Nu sunt prognozate ploi în această zi frumoasă. Temperaturile din cursul zilei vor ajunge până la 21°C, iar minima nopții va fi de 8°C.

Sibiu

Pe 10 mai, soarele va putea fi văzut toată ziua pe cer, nu se vor forma deloc nori care să îl acopere. În această zi senină și calmă nu vor putea apărea ploile. Maxima zilei va fi de 21°C. Noaptea, temperaturile vor ajunge până la 6°C.

Constanța

Pe 10 mai, soarele va putea fi văzut toată ziua pe cer, nu se vor forma deloc nori care să îl acopere. În această zi senină și calmă nu vor putea apărea ploile. Temperatura maximă va fi de 16°C, iar seara temperaturile vor scădea la 9°C.

Vremea în București

De-a lungul zilei, vremea în București va fi una foarte calmă, cerul va fi senin de dimineață până seara. Nu sunt prognozate ploi în această zi frumoasă. Temperatura maximă va fi de 21°C, iar cea minimă de 7°C.

Oradea

De-a lungul zilei, vremea în Oradea va fi una calmă, cerul va fi senin de dimineață și doar spre seară se va înnora. Nu sunt prognozate ploi în această zi. Maxima zilei va fi de 25°C. Noaptea, temperatura minimă va scădea până la 8°C.

Iași

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer senin, va fi o vreme însorită. Cerul se va păstra senin pe tot parcursul zilei și nu vom avea parte deloc de ploaie. Temperatura maximă va ajunge la 20°C. Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție a ploilor. Noaptea, temperatura minimă va fi de 7°C.

Brașov

Vremea va fi frumoasă în această zi, soarele va fi prezent toată ziua pe cer, norii nu îl vor acoperi deloc. În această zi nu există nicio probabilitate să avem ploaie. Temperatura maximă a zilei va fi de 20°C, iar temperatură minimă va fi de 3°C.

Citeste si:
Mircea Geoană (NATO): România nu a fost probabil niciodată atât de...
Mircea Geoană (NATO): România...

Prognoza meteo în Cluj-Napoca

De-a lungul zilei, vremea în Cluj-Napoca va fi una foarte calmă, cerul va fi senin de dimineață până seara. Nu sunt prognozate ploi în această zi frumoasă. Maxima zilei va ajunge la 20°C. Minima nopții va fi de 5°C.

Suceava

De-a lungul zilei, vremea în Suceava va fi una foarte calmă, cerul va fi senin de dimineață până seara. Nu sunt prognozate ploi în această zi frumoasă. Temperatura maximă va fi de 20°C, iar valoarea minimă va fi de 8°C.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Mai 2021 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.