Noul ministru al Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a transmis un mesaj adresat medicilor de familie, pe care i-a lăudat pentru implicarea și interesul lor în campania de vaccinare, dar şi pentru efortul depus în perioada pandemiei.

„Le mulţumim medicilor de familie pentru implicare şi îi rugăm, ca mai departe, să participe activ la vaccinare, mai ales în zonele rurale. Importanţa lor va fi una deosebită.

Cred că judeţul Bihor este unul dintre judeţele care pot fi exemple de bune practici, atât pe partea de gestiune a pandemiei. A fost de la început implicat, a reuşit să testeze de la început. De asemenea, a reuşit să deruleze o campanie de vaccinare de succes. Au început vacinările la medicii de familie de săptămâna asta şi lucrurile merg bine.

În plus, s-au organizat foarte bine şi cu echipe mobile pentru mediul rural şi pentru zonele greu accesibile, tocmai pentru a venit în întâmpinarea a celor pacienţi care le e greu să vină în oraş. Le mulţumesc pentru asta autorităţile locale care au colaborat bine cu reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică şi le mulţumesc mai ales celor din centrele de vaccinare, personalul medical care după efortul deosebit pe care l-a făcut în perioadele de vârf ale pandemiei, acum continuă să facă un efort deosebit în centrele de vaccinare", a declarat Ioana Mihăilă, noul ministru al Sănătăţii.

În cabinetele medicilor de familie, campania de imunizare anti COVID-19 a început în data de 4 mai, potrivit antena3.ro.

Citeste si:
Bilanț COVID-19 România, 21 iunie | 26 de cazuri noi și 65 de decese
Bilanț COVID-19 România, 21...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.