Noul ministru al Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a transmis un mesaj adresat medicilor de familie, pe care i-a lăudat pentru implicarea și interesul lor în campania de vaccinare, dar şi pentru efortul depus în perioada pandemiei.

„Le mulţumim medicilor de familie pentru implicare şi îi rugăm, ca mai departe, să participe activ la vaccinare, mai ales în zonele rurale. Importanţa lor va fi una deosebită.

Cred că judeţul Bihor este unul dintre judeţele care pot fi exemple de bune practici, atât pe partea de gestiune a pandemiei. A fost de la început implicat, a reuşit să testeze de la început. De asemenea, a reuşit să deruleze o campanie de vaccinare de succes. Au început vacinările la medicii de familie de săptămâna asta şi lucrurile merg bine.

În plus, s-au organizat foarte bine şi cu echipe mobile pentru mediul rural şi pentru zonele greu accesibile, tocmai pentru a venit în întâmpinarea a celor pacienţi care le e greu să vină în oraş. Le mulţumesc pentru asta autorităţile locale care au colaborat bine cu reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică şi le mulţumesc mai ales celor din centrele de vaccinare, personalul medical care după efortul deosebit pe care l-a făcut în perioadele de vârf ale pandemiei, acum continuă să facă un efort deosebit în centrele de vaccinare", a declarat Ioana Mihăilă, noul ministru al Sănătăţii.

Retail jobs

În cabinetele medicilor de familie, campania de imunizare anti COVID-19 a început în data de 4 mai, potrivit antena3.ro.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Mai 2021 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.