Sâmbătă, în prima zi de weekend, temperaturile maxime se vor situa în jurul valorii de 19°C în Moldova, 17°C în Transilvania, 16°C în Maramureș, 18°C în Crișana, 19°C în Banat, 21°C în Muntenia, 22°C în Oltenia și 19°C în Dobrogea.

Timișoara

Vom avea parte de vreme frumoasă în cursul zilei de sâmbătă, iar temperaturile vor ajunge până la 17°C. Noaptea va fi senină, iar minima va ajunge la 4°C.

Prognoza meteo în Craiova

Potrivit meteorologilor, sâmbătă vom avea parte de vreme bună, iar temperaturile vor ajunge până la 21°C. Noaptea va fi senină, iar minima va fi de 6°C.

Constanța

Vom avea parte de precipitații în cursul zilei de sâmbătă, iar temperaturile vor ajunge până la 18°C. Ploaia va continua până noaptea, iar minima va ajunge la 11°C.

Vremea în București

Cerul va fi variabil, cu înnorări ziua, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 18°C, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 7°C.

Oradea

Vom avea parte de precipitații în cursul zilei de sâmbătă, iar temperatura maximă va fi de 15°C. Noaptea va fi senină, iar minima se va situa în jurul valorii de 5°C.

Iași

Vom avea parte de vreme bună în cursul zilei de sâmbătă, iar temperaturile vor ajunge până la 15°C. Noaptea va fi senină, iar temperaturile vor ajunge până la 4°C.

Brașov

Cerul va fi parțial noros în cursul zilei de sâmbătă, iar temperatura maximă va fi de 13°C. Noaptea va fi senină, iar temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 1°C.

Suceava

Vom avea parte de vreme frumoasă în cursul zilei de sâmbătă, iar temperatura maximă va fi de 12°C. Minima nopții va fi de 2°C.


Despre autor:


Ultima actualizare: 8 Mai 2021 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.