Sâmbătă, în prima zi de weekend, temperaturile maxime se vor situa în jurul valorii de 19°C în Moldova, 17°C în Transilvania, 16°C în Maramureș, 18°C în Crișana, 19°C în Banat, 21°C în Muntenia, 22°C în Oltenia și 19°C în Dobrogea.

Timișoara

Vom avea parte de vreme frumoasă în cursul zilei de sâmbătă, iar temperaturile vor ajunge până la 17°C. Noaptea va fi senină, iar minima va ajunge la 4°C.

Prognoza meteo în Craiova

Potrivit meteorologilor, sâmbătă vom avea parte de vreme bună, iar temperaturile vor ajunge până la 21°C. Noaptea va fi senină, iar minima va fi de 6°C.

Constanța

Vom avea parte de precipitații în cursul zilei de sâmbătă, iar temperaturile vor ajunge până la 18°C. Ploaia va continua până noaptea, iar minima va ajunge la 11°C.

Vremea în București

Cerul va fi variabil, cu înnorări ziua, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 18°C, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 7°C.

Citeste si:
Prognoza meteo, vineri, 28 mai 2921. 18 județe, sub Cod portocaliu
Prognoză meteo, vineri, 28...

Oradea

Vom avea parte de precipitații în cursul zilei de sâmbătă, iar temperatura maximă va fi de 15°C. Noaptea va fi senină, iar minima se va situa în jurul valorii de 5°C.

Iași

Vom avea parte de vreme bună în cursul zilei de sâmbătă, iar temperaturile vor ajunge până la 15°C. Noaptea va fi senină, iar temperaturile vor ajunge până la 4°C.

Brașov

Cerul va fi parțial noros în cursul zilei de sâmbătă, iar temperatura maximă va fi de 13°C. Noaptea va fi senină, iar temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 1°C.

Suceava

Vom avea parte de vreme frumoasă în cursul zilei de sâmbătă, iar temperatura maximă va fi de 12°C. Minima nopții va fi de 2°C.

Citeste si:
Nouă avertizare ANM: Cum va fi vremea vineri, 18 iunie 2021
Nouă avertizare ANM: Cum va...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.