Anul acesta se va deschide un nou punct de trecere a frontierei dintre România și Ucraina, în regiunea Cernăuți.

Este vorba despre punctul de trecere Diakivţi-Racovăţ, potrivit Administraţiei Regionale de Stat Cernăuţi. Construcţie va fi finalizată până pe 24 august. Guvernatorul regiunii Cernăuţi, Serhi Osaciuk, a menţionat că obiectivul a trecut deja în administrarea Serviciului Vamal de Stat al Ucrainei.

„Anul acesta, în cadrul proiectului Marea Construcție, este planificată deschiderea de școli, grădiniţe şi drumuri, precum şi a punctului de trecere a frontierei Diakivţi”, a declarat Serhi Osaciuk.

În momentul de faţă, în regiunea Cernăuţi există doar un singur punct funcțional de trecere a frontierei dintre Ucraina şi România. Oficialul a mai specificat că, în următorii ani, vor mai fi construite punctele de trecere a frontierei la Krasnoilsk (Crasna), Şepit (Cosău) și Ruska, potrivit g4media.ro.

Retail jobs

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Mai 2021 - 08 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.