Administrația Națională de Meteorologie a anunțat că temperaturile vor înregistra o scădere semnificativă, iar ploile vor reveni în cea mai mare parte a teritoriului.

Timișoara

Vom avea parte de ploaie ușoară în cursul zilei de vineri, iar temperaturile nu vor depăși 22°C. Precipitațiile vor continua și în cursul nopții, iar minima va ajunge la 9°C.

Prognoza meteo în Craiova

Potrivit meteorologilor, vineri vom avea parte de vreme bună, iar temperaturile vor ajunge până la 26°C. Noaptea va fi senină, iar minima va fi de 13°C.

Constanța

Va fi însorit în cursul zilei de vineri, iar temperaturile vor ajunge până la 19°C. Noaptea va fi senină, cu o minimă de 14°C.

Vremea în București

Cerul va fi variabil, cu înnorări ziua, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 25°C, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 14°C.

Oradea

Vom avea parte de precipitații în cursul zilei de vineri, iar temperatura maximă va fi de 14°C. Ploaia nu se va opri nici spre seară, iar minima nopții va fi de 6°C.

Iași

Cerul va fi variabil, cu înnorări ziua, iar temperaturile vor ajunge până la 22°C. Noaptea vom avea cer parțial noros, iar temperaturile vor ajunge până la 10°C.

Brașov

Cerul va fi parțial noros în cursul zilei de vinei, iar temperatura maximă va fi de 16°C. Noaptea vom avea parte de precipitații, iar temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 8°C.

Suceava

Vom avea parte de precipitații în cursul zilei de vineri, iar temperatura maximă va fi de 20°C. Minima nopții va fi de 6°C.

Baia Mare

Și în Baia Mare vom avea parte de precipitații în cursul zilei de vineri, iar temperaturile nu vor depăși 14°C. Temperatura minimă a nopții se va situa în jurul valorii de 6°C.


Despre autor:


Ultima actualizare: 7 Mai 2021 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.