Administrația Națională de Meteorologie a anunțat că temperaturile vor înregistra o scădere semnificativă, iar ploile vor reveni în cea mai mare parte a teritoriului.

Timișoara

Vom avea parte de ploaie ușoară în cursul zilei de vineri, iar temperaturile nu vor depăși 22°C. Precipitațiile vor continua și în cursul nopții, iar minima va ajunge la 9°C.

Prognoza meteo în Craiova

Potrivit meteorologilor, vineri vom avea parte de vreme bună, iar temperaturile vor ajunge până la 26°C. Noaptea va fi senină, iar minima va fi de 13°C.

Constanța

Va fi însorit în cursul zilei de vineri, iar temperaturile vor ajunge până la 19°C. Noaptea va fi senină, cu o minimă de 14°C.

Vremea în București

Cerul va fi variabil, cu înnorări ziua, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 25°C, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 14°C.

Citeste si:
Prognoza meteo, vineri, 28 mai 2921. 18 județe, sub Cod portocaliu
Prognoză meteo, vineri, 28...

Oradea

Vom avea parte de precipitații în cursul zilei de vineri, iar temperatura maximă va fi de 14°C. Ploaia nu se va opri nici spre seară, iar minima nopții va fi de 6°C.

Iași

Cerul va fi variabil, cu înnorări ziua, iar temperaturile vor ajunge până la 22°C. Noaptea vom avea cer parțial noros, iar temperaturile vor ajunge până la 10°C.

Brașov

Cerul va fi parțial noros în cursul zilei de vinei, iar temperatura maximă va fi de 16°C. Noaptea vom avea parte de precipitații, iar temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 8°C.

Suceava

Vom avea parte de precipitații în cursul zilei de vineri, iar temperatura maximă va fi de 20°C. Minima nopții va fi de 6°C.

Citeste si:
Nouă avertizare ANM: Cum va fi vremea vineri, 18 iunie 2021
Nouă avertizare ANM: Cum va...

Baia Mare

Și în Baia Mare vom avea parte de precipitații în cursul zilei de vineri, iar temperaturile nu vor depăși 14°C. Temperatura minimă a nopții se va situa în jurul valorii de 6°C.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.