Metrorex a anunțat continuarea lucrărilor de refacere a finisajelor accesului staţiei de metrou Pipera, Magistrala 2, în perioada 06.05 – 28.05.2021.

În această perioadă se vor executa lucrări de decopertare a pardoselilor existente (gresie canelată, granit, beton), pregătirea stratului suport în vederea montării noilor placaje şi montarea noilor placaje pe suprafaţa decoperatată (trepte, contratrepte, podest).

Pentru a se putea efectua lucrările în timp şi siguranța călătorilor să fie asigurată, între orele 07:30 – 21:30, în perioada menţionată mai sus, traficul pietonal la a doua jumătate a accesului suprateran al staţiei Pipera va fi închis parţial.

Pe timpul lucrărilor, zona va fi supravegheată de către personalul specializat Metrorex şi securizată cu bandă de semnalizare, potrivit Mediafax.ro.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Mai 2021 - 09 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.