Elena Udrea se bucură de o vacanță împreună cu întreaga familie de Paște. Soțul acesteia a publicat câteva forografii pe o rețea de socializare în care cei doi se plimbă pe plaja din Egipt împreună cu fetița lor.

Elena Udrea a plecat în vacanță împreună cu toată familia, inclusiv mama ei, la luxosul resort Baron Palace Sahl Hasheesh din Hurghada, Egipt.

La începutul lunii martie, aceasta a fost condamnată în prima instanță la 8 ani de închisoare în dosarul privind finanţarea campaniei electorale din 2009. Procurorii DNA au cerut plasarea Elenei Udrea sub control judiciar, cu interdicția de a ieși din țară.

Curtea de Apel Bucuresti si ICCJ au decis însă, să nu fie plasată sub control judiciar, astfel că nu are interdicție de a părăsi țara.

În motivarea respingerii controlului judiciar, judecătorul de la CAB a susținut că nu se justifică o astfel de măsură raportat la circumstanțele bune – mediul familial, nivelul de educație și la faptul că a făcut declarații exprese că nu intenționează să plece în Italia, potrivit cancan.ro.

Retail jobs

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Mai 2021 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.