Un copil în vîrstă de 5 ani a fost împușcat mortal cu o armă de către fratele acestuia. Nenorocirea a avut loc într-o pădure din județul Mureș, acolo unde mai multe familii s-au adunat de sărbători la un picnic.

 

Un băiețel în vârstă de 8 ani a luat arma lăsată nesupravegheată și a tras „în joacă” spre fratele său mai mic, Copilul a fost rănit în zona pieptului.

Echipajele serviciului de urgență au intervenit în scurt timp la fața locului însă, din păcate, nu l-au mai putut salva pe copilul de 5 ani.

Arma se era îcărcată și se afla fără supraveghere, potrivit realitatea.net.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Mai 2021 - 08 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.