Administrația Națională de Meteorologie anunță că temperaturile vor ajunge până la 29°C, în mai multe regiuni ale țării.

Timișoara

Vom avea parte de vreme bună în cursul zilei de marți, iar temperaturile vor ajunge până la 21°C. Noaptea va fi senină, iar temperatura minimă va fi de 11°C.

Prognoza meteo în Craiova

Și în Craiova va fi însorit marți, iar temperatura maximă a zilei va fi de 21°C. Minima nopții va fi de 9°C.

Sibiu

Cerul va fi însorit în cursul zilei de marți, iar temperaturile vor ajunge până la 16°C. Și în cursul nopții vom avea parte de vreme bună, iar minima va fi de 7°C.

Constanța

Vom avea parte de vreme bună în cursul zilei de marți, iar maxima va ajunge la 14°C. Noaptea va fi senină, iar temperaturile vor ajunge la 11°C.

Vremea în București

Cerul va fi variabil, iar vântul va avea intensificari trecatoare. Temperatura maximă va fi de 26°C.

Oradea

Și în Oradea vom avea parte de vreme bună în cursul zilei de marți, iar temperaturile vor ajunge până la 19°C. Noaptea va fi senină, iar minima va fi de 11°C.

Iași

Vom avea parte de vreme bună în Iași, iar temperaturile vor crește până la 17°C. Minima nopții va fi de 8°C.

Brașov

Cerul va fi senin în cursul zilei de marți, maxima fiind de 15°C. Vom avea parte de noapte senină, cu temperaturi minime de până la 4-5°C.

Suceava

Vom avea parte de vreme bună în cursul zilei de marți, iar temperaturile vor ajunge până la 16°C. Noaptea va fi senină, iar temperatura minimă va fi de 2°C.


Despre autor:


Ultima actualizare: 4 Mai 2021 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.