Circulația aerului favorizează avansul dinspre nordul Africii a unei mase de aer tropical încărcate cu particule de praf de origine sahariană.

Administrația Națională de Meteorologie anunță, prin intermediul unui comunicat, că circulaţia aerului, preponderent din sector sud-vestic, favorizează avansul dinspre nordul Africii a unei mase de aer tropical încărcate cu particule de praf de origine sahariană, îndeosebi către sud-estul Europei, în perioada 30 aprilie-3 mai, inclusiv deasupra României.

Depunerile de praf în România vor putea fi observate la finalul săptămânii, pe 1 şi 2 mai, în zonele şi intervalele cu ploaie, la început în special în regiunile sud-vestice, apoi şi în restul ţării.

Tmișoara

Cerul va fi parțial noros sâmbătă, iar temperaturile vor ajunge până la 27°C. În cursul nopții vom avea parte de ploaie ușoară, cu temperaturi ce scad până la 17°C.

Prognoza meteo în Craiova

Potrivit meteorologilor, cerul va fi parțial noros în majoritatea regiunilor, iar temperaturile nu vor depăși 27°C. Cerul va fi acoperit complet noaptea, iar minima va ajunge la 14°C.

Retail jobs

Sibiu

Cerul va fi parțial noros în cursul zilei, iar temperatura maximă va fi de 24°C. Minima nopții va ajunge la 14°C, în creștere față de zilele trecute.

Constanța

Vom avea parte de vreme bună în cursul zilei de sâmbătă, iar temperaturile vor ajunge până la 15°C. Noaptea va fi senină, cu o minimă de 12°C.

Vremea în București

Vom avea parte de vreme posomorâtă sâmbătă, iar temperaturile nu vor depăși 26°C. Cerul va fi parțial noros în cursul nopții, iar minima va ajunge la 14°C.

Oradea

În Oradea vor fi averse și furtuni cu fulgere în cursul zilei de sâmbătă, iar temperaturile vor ajunge până la 24°C. Vremea rea va continua și în cursul nopții, minima fiind de 15°C.

Iași

Cerul va fi parțial noros în cursul zilei, iar temperatura maximă va fi de 21°C. Minima nopții va fi de 14°C.

Citeste si:
ANM: Instabilitate atmosferică şi intensificări ale vântului pe...
ANM anunță instabilitate...

Brașov

Vom avea parte de averse izolate în cursul zilei de sâmbătă, iar temperaturile vor crește până la 23°C. Precipitațiile se vor opri în cursul serii, iar temperatura minimă a nopții va ajunge la 13°C.

Suceava

Soarele va sta ascuns în spatele norilor sâmbătă, iar temperaturile vor ajunge până la 21°C. Noaptea vom avea parte de ploaie ușoară și de temperaturi ce scad până la 12°C.


Despre autor:


Ultima actualizare: 1 Mai 2021 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.