Meteorologii anunță că vremea se va încălzi, iar valorile termice care se vor înregistra de Paște vor depăși 25°C, atingând chiar și valori de 30°C.

Tmișoara

Cerul va fi parțial noros vineri, iar temperaturile vor ajunge până la 23°C. În cursul nopții vom avea parte de ploaie ușoară, cu temperaturi ce scad până la 13°C.

Prognoza meteo în Craiova

Va fi însorit în cursul zilei de vineri, iar temperaturile vor crește până la 24°C. Vom avea parte de noapte senină și de temperaturi ce scad până la 11°C.

Sibiu

Potrivit meteorologilor, vineri vom avea parte de averse și furtuni cu descărcări electrice, iar temperatura maximă a zilei va ajunge până la 21°C. În cursul nopții, cerul va fi parțial noros, iar temperatura minimă va fi de 9°C.

Constanța

Vom avea parte de vreme bună în cursul zilei de vineri, iar temperaturile vor ajunge până la 16°C. Noaptea va fi senină, cu o minimă de 12°C.

Vremea în București

Cerul va fi însorit în Capitală, iar temperaturile vor crește până la 24°C. Noaptea va fi senină, iar minima va ajunge la 11°C.

Oradea

Și în Oradea vor fi averse și furtuni cu fulgere în cursul zilei de vineri, iar temperaturile nu vor depăși 20°C. Cerul va rămâne parțial noros în cursul serii, iar minima nopții va fi de 12°C.

Iași

Vom avea parte de vreme bună în Iași, iar temperaturile vor crește până la 22°C. Noaptea va fi senină, cu temperaturile ce vor ajunge până la 9°C.

Brașov

Cerul va fi parțial noros în cursul zilei, iar temperatura maximă va fi de 19°C. Meteorologii anunță averse și furtuni cu descărcări electrice în cursul nopții.

Suceava

Soarele va sta ascuns în spatele norilor vineri, iar temperaturile vor ajunge până la 21°C. Minima nopții va fi de 5°C.


Despre autor:


Ultima actualizare: 30 Aprilie 2021 - 12 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.