Pentru joi, 29 aprilie, veștile sunt bune. Se va încălzi, iar temperaturile se vor situa în jurul celor normale pentru sfârșitul lunii aprilie.

Tmișoara

Va fi însorit în cursul zilei de joi, iar temperatura maximă va atinge 21°C. Spre seară cerul va fi înnorat, iar temperatura minimă va ajunge la 13°C.

Prognoza meteo în Craiova

Cerul va fi parțial noros joi, iar temperaturile nu vor depăși 18°C. Minima nopții va fi de 9°C, iar șansele de precipitații vor fi de până la 45%.

Sibiu

Nici în Sibiu nu vom avea parte de soare, maxima zilei fiind de 18°C. Cerul va fi parțial noros și în cursul nopții, iar temperaturile nu vor depăși 9°C.

Constanța

Vom avea parte de vreme bună în cursul zilei de joi, iar temperaturile vor ajunge până la 12°C. Noaptea va fi senină, cu o minimă de 10°C.

Vremea în București

Cer acoperit în mare parte și temperaturi ce nu depășesc 16°C în cursul zilei de joi. Norii nu se vor risipi nici în cursul nopții, iar temperaturile vor ajunge până la 8°C.

Oradea

Și în Oradea vom avea parte de cer parțial noros în cursul zilei de joi, iar temperaturile nu vor depăși 20°C. Noaptea se vor înregistra averse izolate și temperaturi de până la 12°C.

Iași

Cerul va fi înnorat și în Iași, iar temperaturile nu vor depăși 17°C. În schimb, cerul va fi senin noaptea, iar temperaturile vor ajunge până la 8°C.

Brașov

Cerul va fi parțial noros în cursul zilei, iar temperatura maximă va fi de 18°C. Minima nopții va fi de 5°C.

Suceava

Soarele va sta ascuns în spatele norilor joi, iar temperaturile vor ajunge până la 17°C. Minima nopții va fi de 5°C.

Baia Mare

Cer parțial noros în cursul zilei de joi, iar maxima va ajunge la 19°C. Noaptea vom avea parte de precipitații și de temperaturi ce scad până la 11°C.


Despre autor:


Ultima actualizare: 29 Aprilie 2021 - 12 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.