Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, le-a spus judecătorilor în momentul procesului în care cere eliberarea condiţionată, că el are un loc de muncă, are casă şi s-a îndreptat.

„Cred că am stat destul în penitenciar. Vă rog să îmi admiteți cererea. M-am reabilitat și cred că pot face bine dacă voi fi eliberat", le-a spus Liviu Dragnea, marţi, judecătorilor de la Judecătoria Sectorului 5 care au rămas acum în pronunţare.

Dragnea a fost audiat prin videoconferință şi le-a spus judecătorilor că a stat destul în penitenciar și că s-a reabilitat.

Mai mult, acesta susţine că a plătit prejudiciul, iar o sancţiune pe care a avut-o pe timpul detenţiei i-a fost ridicată. De asemenea, fostul lider PSD a mai spus că el nu reprezintă un pericol pentru societate.

„Am stat destul aici, nu reprezint un pericol pentru societate şi las la aprecierea dumneavoastră", a spus Dragnea, citat de antena3.ro

Şi avocata sa, Flavia Teodosiu, susține că Dragnea întrunește condițiile cerute de lege pentru eliberarea condiționată și că a plătit prejudiciul din dosar.

Apărătoarea sa a spus că la dosar este un punct de vedere al unei societăți comerciale care este dispusă să îl angajeze pe Liviu Dragnea după eliberare.


Despre autor:


Ultima actualizare: 27 Aprilie 2021 - 01 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.