În cea mai mare parte a țării ploile încep să apară, iar vremea se răcește destul de mult pentru această perioadă a anului.

Timișoara

Pe parcursul zilei se prevăd câțiva nori, maxima de temperatură fiind de 14°C. În timpul nopții, ploaia își va face apariția, cantitatea de precipitații fiind de 2L/mp, iar minima de 6°C.

Prognoza meteo în Craiova

Ziua va fi una foarte călduroasă cu o maximă de 20°C, iar cerul va fi însorit. Pe parcursul nopții vor exista șanse de precipitații de 70%, iar minima va fi de 8°C.

Sibiu

Se prevede o zi destul de rece pentru această perioadă a anului, cu temperaturi cuprinse între 4 și 12°C. Pe parcursul nopții se anunță o aversă, cantitatea de apă fiind de 4L/mp.

Constanța

Atât pe parcursul zilei, cât și în timpul nopții cerul va fi parțial noros. Vremea se menține constantă, cu temperaturi cuprinse între 10 și 15°C.

Vremea în București

În Capitală cerul va fi însorit pe parcursul zilei, iar pe timpul nopții se prevăd ploi ușoare. Vremea va fi destul de călduroasă, cu o maximă de 19°C, iar pe timpul nopții temperatura va fi de 8°C.

Iași

Cerul va fi parțial noros atât e parcursul zilei, cât și în timpul nopții. Vremea va fi destul de rece cu o maximă de doar 12°C, minima fiind de doar 5°C.

Brașov

Ploile încep să apară pe parcusul nopții, cantitatea de precipitații fiind de 2L/mp. Temperatura se menține scăzută, cu o minimă de 3°C, în timp ce pe parcursul zilei maxima va atinge 10°C.

Prognoza meteo în Suceava

Temperaturile cu minus încep să se simtă pe parcursul nopții, înregistrându-se -1°C. Pe parcursul zilei cerul va fi parțial noros, cu o maximă de 10°C. Vântul va avea intensificări de până la 18km/h.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Aprilie 2021 - 12 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.