Temperaturile se mențin constante în cele mai multe orașe ale țării, existând șanse de precipitații pe timpul nopții în Moldova.

Timișoara

Vom avea parte de o zi de duminică însorită, cu maxime cuprinse între 4 și 18°C. Cerul va fi senin și nu se prevăd averse de ploaie pe tot parcursul zilei. Vântul va avea intensificări de 8km/h pe timpul zilei și 17km/h în timpul nopții.

Craiova

Cerul va fi parțial noros și vor exista șanse de precipitații de 35%. Pe parcursul zilei se va atinge o maximă de 16°C, iar pe parcursul nopții se va răci, minima ajungând la 5°C.

Sibiu

Se prevăd nori în marea parte a zilei, iar maxima de temperatură va ajunge la 14°C. În timpul nopții, temperatura se va răci, ajungându-se la minima de 4°C. Șansele de precipitații sunt de 45% atât pe timpul zilei, cât și noaptea.

Constanța

Deși cerul va fi senin, nu vor exista temperaturi ridicate, maxima ajungând la 12°C. În timpul nopții, temperatura va fi mai scăzută, însă fără precipitații, minima fiind de 7°C.

București

În Capitală cerul va fi parțial noros, iar șansele de ploaie sunt de 35%. Pe parcursul zilei se va înregistra o maximă de 16°C, iar în toiul nopții temperatura va scădea până la 6°C.

Oradea

La Oradea vremea se menține călduroasă, maxima fiind de 15°C, chiar dacă pe cer se vor sesiza câțiva nori. Pe parcursul nopții se prevăd averse izolate și intensificări ale vântului de 18km/h.

Iași

Cerul va fi parțial noros pe parcursul zilei, existând șanse de probabilitate de ploaie de 40%. În timpul nopții se prevăd averse și intensificări ale vântului de 15 km/h. Maxima zilei va fi de 15°C, în timp ce minima nopții este de 4°C.

Brașov

Atât pe parcursul zilei, cât și noaptea, cerul va fi parțial noros, existând o probabilitate de ploaie de 45%. Maxima zilei este de 12°C, iar minima nopții de 2°C. Vântul nu prezintă intensificări puternice, fiind de 8km/h.

Citeste si:
Primăvara prinde contur: Alege sacourile perfecte pentru a înfrunta...
Primăvara prinde contur:...

Suceava

La Suceava cerul va fi parțial noros pe parcursul zilei, maxima fiind de 13°C. În timpul nopții vremea se va răci, fiind anunțate ploi moderate. Cantitatea de apă pe metru pătrat este de 4L/mp. Minima nopții va fi de doar 2°C.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Aprilie 2021 - 12 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.