Preşedintele Klaus Iohannis îndeamnă în continuare românii să se vaccineze, atenționând că, în caz contrar pandemia se va prelungi iar oamenii vor continua să se îmbolnăvească.

Iohannis a susţinut o conferinţă în curtea Palatului Cotroceni, după ce s-a deplasat cu bicicleta de la reședință, în cadrul evenimentului Vinerea Verde.

„Fără vaccinare nu putem ieşi din pandemie. Calea de ieşire este vaccinarea în masă. Sunt implicat de la început (în campania de vaccinare, n.r.), voi continua să vizitez centrele de vaccinare, voi discuta cu oamenii şi voi face declaraţii publice, precum astăzi.

Dragi români, mergeţi să vă vaccinaţi!

Campania merge destul de bine, avem circa 100 de mii de persoane vaccinate zilnic. Pe măsură ce pandemia se reduce - se reduce numărul de infectări, se reduc decesele, numărul pacienţilor la ATI - se vor relaxa, gradual, măsurile necesare pentru controlul răspândirii pandemiei.

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă împreună cu Institutul Naţional de Sănătate Publică evaluează situaţia, fac propuneri şi, uşor-uşor, se atenuează câte o măsură, pe urmă începem să renunţăm la alte măsuri până când ieşim din pandemie şi ne reluăm viaţa în mod normal. Vestea bună este că vom dispune de suficiente doze de vaccin.

Retail jobs

Ne vaccinăm, ieșim din pandemie. Dacă nu, se vor tot îmbolnăvi şi muri oameni şi nu cred că îşi doreşte cineva aşa ceva", a spus preşedintele potrivit antena3.ro.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Aprilie 2021 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.