Deputatul AUR, Ciprian Ciubuc, susține că a avut anul trecut cele mai modeste venituri dintre toți parlamentarii. Mai exact este vorba despre alocația celor doi copii ai săi, 4.440 de lei, o chirie agricolă de 980 de lei și un câștig la loto de 1.500 de lei.

Din ultima declarație de avere, reiese că deputatul Ciubuc a trăit anul trecut cu 10 lei pe zi. Apoi, pe lângă sumele încasate din închirierea caselor sale, și-a amintit că îl ajută și tatăl cu sume de bani, periodic, sume care nu apar în declarațiile depuse la Parlament.

Din banii trecuți în declarația de avere, reiese că deputatul și familia au trăit cu 5 lei pe zi. Mai exact, reiese că a trăit din alocația copiilor.

Întrebat de reporterii Digi24 despre acest aspect, Ciprian Ciubuc a spus că nu este adevărat de fapt și că în 2020 el și familia au trăit din dividende și că tatăl său are proprietăți închiriate la Chișinău și astfel l-a susținut pe parcursul timpului.

Din toată discuția purtată de reporteri cu deputatul AUR reiese că singurul venit constant și la vedere a fost alocația copiilor.


Despre autor:


Ultima actualizare: 22 Aprilie 2021 - 10 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.