Zece cetăţeni din Afganistan şi Siria, care încercau să treacă ilegal frontiera în Ungaria, au fost depistaţi de către poliţiştii de frontieră de la Nădlac.

Potrivit ITPF Oradea, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au efectuat luni controlul amănunţit asupra a două ansambluri rutiere, conduse de un cetăţean bulgar, respectiv un cetăţean turc.

Şoferii transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, diverse bunuri pentru societăţi din Olanda şi Finlanda.

Cu ocazia efectuării controlului, în interiorul compartimentelor de marfă au fost descoperiţi, ascunşi printre marfa transportată, zece cetăţeni străini, precizează sursa citată.

În cadrul verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit că persoanele sunt cetăţeni din Afganistan şi Siria cu vârste cuprinse între 15 şi 57 de ani.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun, informează Agerpres.


Despre autor:


Ultima actualizare: 20 Aprilie 2021 - 12 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.