Vom avea parte de vreme bună marți, iar probabilitatea pentru precipitaţii va fi mai ridicată în cursul după-amiezilor.

Tmișoara

Miercuri vor fi averse și furtuni cu descărcări electrice, iar maxima zilei va ajunge la 16°C. Minima nopții va fi de 6°C.

Prognoza meteo în Craiova

Vom avea parte de vreme bună miercuri, iar temperatura maximă a zilei va fi de 17°C. Noapte va fi senină, iar temperatura minimă ajunge la 5°C.

Sibiu

Averse și furtuni cu fulgere în cursul zilei de miercuri, iar temperatura maximă va ajunge la 13°C. Minima nopții va fi de 1°C.

Constanța

Și în Constanța vom avea parte de precipitații abundente miercuri, iar temperaturile nu vor depăși 13°C. Norii se vor risipi în cursul serii, iar temperatura minimă a nopții va ajunge la 8°C.

Vremea în București

Vremea va fi închisă şi rece, iar temporar va ploua, posibil moderat cantitativ. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 13°C, iar cea minimă de 6°C.

Oradea

Va ploua și în Oradea în cursul zilei de miercuri, iar temperatura maximă va ajunge la 15°C. În schimb, vom avea parte de noapte senină și de temperaturi ce scad până la 8°C.

Iași

Vom avea parte de vreme bună în majoritatea regiunilor, iar temperaturile vor ajunge până la 17°C. Noaptea va fi senină, iar temperatura minimă va fi de 4°C.

Prognoza meteo în Brașov

Și în Brașov vom avea parte de o zi ploioasă, cu o maximă de 12°C. Minima nopții va fi de 2°C.

Suceava

Vom avea parte de vreme bună în cursul zilei de miercuri, iar temperaturile vor ajunge până la 15°C. Minima nopții va fi de 4°C.


Despre autor:


Ultima actualizare: 21 Aprilie 2021 - 12 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.