Marți, ploile vor cuprinde majoritatea zonelor. Local vor fi însoțite de fenomene electrice, iar izolat vor fi și condiții de grindină. Temperaturile maxime se vor situa între 10 și 16°C.

Tmișoara

Dimineața zilei de marți ne va întâmpina cu cer noros, iar temperatura maximă va ajunge la 14°C. Minima nopții va fi de 5°C.

Prognoza meteo în Craiova

Cerul va fi parțial noros în Craiova, iar temperaturile nu vor depăși 15°C. Noaptea va fi senină, cu o minimă de 5°C.

Sibiu

Vom avea parte de ploi în cursul zilei, iar temperaturile nu vor depăși 11°C. Precipitațiile vor continua să apară și în timpul nopții, iar temperatura minimă va ajunge la 3°C.

Constanța

Și în Constanța vom avea ploi ușoare, cu o maximă a zilei de 12°C. Cerul va fi parțial noros în cursul nopții, iar temperatura minimă va fi de 8°C.

Vremea în București

Vremea va fi închisă și rece pentru această dată. Maxima se va opri la 13°C. În a doua parte a zilei va ploua, iar cantitățile de apă vor trece de 15 l/mp.

Oradea

Ploaie ușoară, cu o maxima a zilei de 14°C. Cerul va fi parțial noros în cursul serii, iar minima nopții scade până la 6°C.

Iași

Ziua de marți ne va întâmpina cu cer înnorat, ploaie și temperaturi ce nu depășesc 14°C. Cerul va fi senin în timpul serii, iar temperatura minimă a nopții va fi de 3°C.

Prognoza meteo în Brașov

Și în Brașov vom avea parte de o zi ploioasă, cu o maximă de 11°C. Precipitațiile vor continua și în cursul serii, iar minima nopții ajunge la 4°C.

Suceava

Cer înnorat și ploaie în timpul zilei de vineri, cu temperaturi ce nu depășesc 12°C. Ploaia se va opri doar seara, lăsând cerul înnorat. Minima nopții va fi de 2°C.


Despre autor:


Ultima actualizare: 19 Aprilie 2021 - 04 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.