Tricouri și alte obiecte semnate de sportivii României au fost scoase la licitație, destinată copiilor din Sibiu care suferă de autism.

„O mână de oameni au decis că trebuie să se implice cu toate forțele și toată energia pentru a le oferi copiilor lor cu autism, din acea zonă a județului, un viitor'', a scris vicepremierul Dan Barna pe Facebook.

În acest sens a fost dezvoltată Asociația Sfântul Casian care oferă și terapie acestor copii. Mai multe tricouri au fost semnate de sportivi de legendă, precum Cristina Neagu, Gheorghe Hagi, Dan Petrescu, Gica Popescu, totul pentru a mai aduce în centru doi terapeuți, a mai notat Barna pe Facebook.

”Povestea de duminică: licitație de tricouri semnate

În cam toate localitățile țării se găsește câte o caracteristică particulară: unii sunt mai gospodari, alții mai îndemânatici, unii au fire mai artistică, alții țin mai mult de tradiții, unii cresc legume și din faianță, alții sunt vorbăreți - povestitori și tot așa. În Mediaș-ul Sibiului oamenii au o extraordinară generozitate emoțională, oferă cu tot sufletul și nu cer aproape niciodată nimic, iar rar când o fac, o fac cu sufletul în palme.

Retail jobs

O mână de oameni au decis că trebuie să se implice cu toate forțele și toată energia pentru a le oferi copiilor lor cu autism, din acea zonă a județului, un viitor. Și pentru că acești oameni buni sunt parte din comunitate, au dezvoltat Asociația Sfântul Casian, au dotat-o și acum ajută copiii cu autism din partea de Nord a județului Sibiu cu tot ce au nevoie și, mai ales, cu terapie pentru a-și mări potențialul.

Au în desfășurare această licitație cu material sportiv și tricouri semnate de sportivi de legendă, Cristina Neagu, Hagi, Dan Petrescu, Gica Popescu, pentru a mai aduce în centru doi terapeuți. Sunt convins ca licitând prin comentariu la fotografiile de mai jos reușim să îi ajutăm”, scria Dan Barna, duminică, pe Facebook.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Aprilie 2021 - 01 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.