Tricouri și alte obiecte semnate de sportivii României au fost scoase la licitație, destinată copiilor din Sibiu care suferă de autism.

„O mână de oameni au decis că trebuie să se implice cu toate forțele și toată energia pentru a le oferi copiilor lor cu autism, din acea zonă a județului, un viitor'', a scris vicepremierul Dan Barna pe Facebook.

În acest sens a fost dezvoltată Asociația Sfântul Casian care oferă și terapie acestor copii. Mai multe tricouri au fost semnate de sportivi de legendă, precum Cristina Neagu, Gheorghe Hagi, Dan Petrescu, Gica Popescu, totul pentru a mai aduce în centru doi terapeuți, a mai notat Barna pe Facebook.

”Povestea de duminică: licitație de tricouri semnate

În cam toate localitățile țării se găsește câte o caracteristică particulară: unii sunt mai gospodari, alții mai îndemânatici, unii au fire mai artistică, alții țin mai mult de tradiții, unii cresc legume și din faianță, alții sunt vorbăreți - povestitori și tot așa. În Mediaș-ul Sibiului oamenii au o extraordinară generozitate emoțională, oferă cu tot sufletul și nu cer aproape niciodată nimic, iar rar când o fac, o fac cu sufletul în palme.

Citeste si:
Voiculescu: Am citit articolul din publicaţia din Sibiu, este...
Vlad Voiculescu: „Am citit...

O mână de oameni au decis că trebuie să se implice cu toate forțele și toată energia pentru a le oferi copiilor lor cu autism, din acea zonă a județului, un viitor. Și pentru că acești oameni buni sunt parte din comunitate, au dezvoltat Asociația Sfântul Casian, au dotat-o și acum ajută copiii cu autism din partea de Nord a județului Sibiu cu tot ce au nevoie și, mai ales, cu terapie pentru a-și mări potențialul.

Au în desfășurare această licitație cu material sportiv și tricouri semnate de sportivi de legendă, Cristina Neagu, Hagi, Dan Petrescu, Gica Popescu, pentru a mai aduce în centru doi terapeuți. Sunt convins ca licitând prin comentariu la fotografiile de mai jos reușim să îi ajutăm”, scria Dan Barna, duminică, pe Facebook.

Citeste si:
Sibiu: Un autobuz cu 30 de pasageri la bord a luat foc în mers
Sibiu: Un autobuz cu 30 de...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.