Va ploua în cea mai mare parte a țării, iar la munte se vor semnala precipitații mixte. Vântul își va face simțită prezența în sudul și centrul teritoriului, dar și pe crestele montane. Temperaturile maxime pornesc de la 6°C și se opresc la 14°C.

Vremea în Timișoara

Vom avea parte de ploaie în cursul zilei de duminică, iar temparatura maximă va ajunge până la 9°C. Minima nopții va fi de 4°C.

Craiova

Și în Craiova va ploua în cursul zilei, iar maxima va ajunge la 8°C. Minima nopții va fi de 5°C.

Sibiu

Cerul va fi acoperit complet în cursul zilei de duminică, iar temperaturile nu vor depăși 9°C. Minima nopții va ajunge la 5°C.

Constanța

Cerul va fi parțial noros în cursul zilei de duminică, iar temperatura maximă va ajunge la 9°C. Vom avea parte de ploaie ușoară în cursul nopții, iar temperatura minimă va fi de 7°C.

Prognoza meteo în București

Duminică se răcește și vom avea parte, local, și de precipitații. Maxima zilei nu trece de 10°C, iar noaptea vom avea temperaturi ce scad până la 6°C.

Oradea

Ploaie ușoară și temperaturi de până la 11°C în cursul zilei de duminică. Minima nopții va fi de 6°C.

Baia Mare

Și în Baia Mare va ploua, iar temperaturile nu vor depăși 13°C în cursul zilei de duminică. Minima nopții va ajunge la 7°C.

Suceava

Cer parțial noros și o maximă a zilei de12°C. Noaptea vom avea parte de temperaturi ce scad până la 5°C.

Iași

Cerul va fi acoperit de nori în cursul zilei, iar temperaturile nu vor depăși 14°C. Minima nopții va fi de 7°C.


Despre autor:


Ultima actualizare: 18 Aprilie 2021 - 12 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.