Vineri seară, 63 de spații comerciale amplasate ilegal pe domeniul public al statului au fost desființate în 10 stații de metrou, anunță ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă.

„Mulțumesc primarului general al Capitalei, Nicușor Dan, primarilor sectoarelor 1, Clotilde Armand, 2, Radu Mihaiu, și 6, Ciprian Ciucu, care au desfășurat în ultimele 2 săptămâni activități de desființare a construcțiilor ilegale”, scrie Drulă pe Facebook.

Potrivit acestuia, cea mai amplă acțiune a fost făcută de primăria Sectorului 4, care a desființat spații ilegale din 7 stații de metrou (Piața Unirii 1, Constantin Brâncoveanu, Piața Sudului, Eroii Revoluției, Apărătorii Patriei, Tineretului, Timpuri Noi): „Mulțumesc d-lui. primar Băluță pentru mobilizarea excelentă.”

„Metrorex a depus solicitări și către primăriile sectoarelor 3 și 5 și sunt convins că și acolo se va restabili legalitatea cât de curând”, a mai spus ministrul Transporturilor.


Despre autor:


Ultima actualizare: 17 Aprilie 2021 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.