Sâmbătă, 17 aprilie, se va încălzi ușor în unele zone. Vom avea o zi cu soare în multe locuri din țară, dar se va înnora spre seară, iar în sud-vestul țării sunt anunțate ploi. La munte, precipitațiile vin sub toate formele, iar maximele termice ajung până la 17°C.

Vremea în Timișoara

Cer parțial noros în cursul zilei de sâmbătă și temperaturi ce nu depășesc 12°C. Noaptea vom avea parte de ploaie și de temperaturi ce scad până la 6°C.

Craiova

Ploaie ușoară și temperaturi de până la 12°C în cursul zilei. Vom avea parte de precipitații abundente spre seară, iar temperatura minimă a nopții va fi de 6°C.

Sibiu

Cer parțial noros în cursul zilei, iar temperatura maximă nu va depăși 12°C. În cursul nopții vom avea parte de ploaie ușoară și de temperaturi ce scad până la 4°C.

Constanța

Cerul va fi parțial noros în cursul zilei de sâmbătă, iar temperatura maximă va ajunge la 10°C. Minima nopții va fi de 8°C.

Prognoza meteo în București

Vreme plăcută în Capitală, dar temperaturile rămân tot sub normalul perioadei. Norii vor fi mai puțini și își vor face apariția în special seara. Maxima zilei de sâmbătă, 17 aprilie, va fi de 10°C. Minima nopții va fi de 8°C.

Oradea

Vom avea parte de vreme bună în Oradea, iar temperatura maximă a zilei va fi de 14°C. În schimb, cerul va fi acoperit complet în cursul nopții, iar temperatura minimă va fi de 5°C.

Baia Mare

Cer parțial noros, cu o maximă a zilei de 12°C. Minima nopții va fi de 3°C.

Suceava

Cer parțial noros va fi și în Suceava în cursul zilei de sâmbătă, iar temperaturile nu vor depăși 12°C. Minima nopții va fi de 3°C.

Iași

Vom avea parte de vreme frumoasă sâmbătă, iar temperaturile vor ajunge la 14°C în cursul zilei. Minima nopții va fi de 4°C.

Brașov

Cer parțial noros, cu o maximă a zilei de 12°C. Minima nopții va fi de 4°C.


Despre autor:


Ultima actualizare: 17 Aprilie 2021 - 12 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.