După câteva zile de vreme caldă, temperaturile scad și vor fi înregistrate maxime cuprinse între 0 - 8 grade, mai scăzute la munte, anunță Administrația Națională de Meteorologie.

Vremea în Timișoara

Vom avea parte de ploaie în cursul zilei de miercuri, iar temperaturile nu vor depăși 5°C. Minima nopții va fi de 3°C.

Craiova

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu cer înnorat și ploaie, iar temperaturile nu vor depăși 11°C. Minima nopții va fi de 3°C.

Sibiu

Miercuri vom avea parte de ploaie puternică și de o maximă a zilei de 8°C. Noaptea va ninge, iar temperatura minimă va fi de 1°C.

Constanța

Și în Constanța vom avea parte de precipitații, iar temperatura maximă a zilei va fi de 12°C. Minima nopții va fi de 5°C.

Prognoza meteo în București

Precipitații abundente vor fi și în Capitală, iar temperaturile nu vor depăși 11°C. În cursul nopții vom avea parte de temperaturi de până la 4°C.

Oradea

În cursul zilei de miercuri vom avea parte de precipitații și de temperaturi ce nu depășesc 5°C. Minima nopții va fi de 2°C.

Baia Mare

Meteorologii anunță ploaie puternică miercuri și temperaturi ce vor ajunge până la 8°C. Minima nopții va fi de 1°C.

Suceava

De dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, iar temperaturile nu vor depăși 12°C. Noaptea vom avea parte de ploi, iar minima va ajunge până la 2°C.

Iași

Ploaie ușoară, cu o maxima a zilei de 12°C. Noaptea se vor înregistra temperaturi până la 6°C.

Brașov

Precipitații abundente și temperaturi ce nu vor depăși 7°C. Minima nopții va fi de 0°C.


Despre autor:


Ultima actualizare: 14 Aprilie 2021 - 12 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.