Valorile termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această perioadă, în toate regiunile, dar cu posibilitatea unei abateri termice ușor pozitive, local în nord-est. Cantităţile de precipitaţii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării, dar cu posibilitatea unui deficit local în zonele montane.

Vremea în Timișoara

De dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, iar temperatura maximă a zilei va fi de 18°C. Vom avea parte de precipitații atât ziua cât și seara, minima nopții fiind de 4°C.

Craiova

Cerul va fi înnorat încă de la primele ore ale dimineții, iar în timpul zilei vom avea parte și de precipitații. Temperaturile nu vor depăși 15°. Ploaia va continua și în timpul serii, iar minima nopții va fi de 7°C.

Sibiu

Vom avea parte de ploaie ușoară marți și de temperaturi ce nu depășesc 18°. Precipitațiile vor fi prezente și în cursul serii, iar minima nopții va ajunge la 6°C.

Constanța

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer noros. Norii se vor risipi în timpul zilei, iar temperatura maximă va ajunge la 14°C. Seara vom avea parte de ploaie ușoară, cu temperaturi ce nu vor depăși 8°C.

Prognoza meteo în București

Cerul va fi senin în prima parte a zilei, iar temperaturile vor ajunge până la 21°C. În cursul nopții vom avea parte de precipitații și de temperaturi ce scad până la 8°C.

Oradea

Și în Oradea va ploua marți, iar temperaturile zilei nu vor depăși 17°C. Minima nopții va fi de 4°C.

Baia Mare

Cerul va fi înnorat încă de la primele ore ale dimineții, iar maxima zilei va ajunge la 16°C. Noaptea vom avea parte de precipitații, iar temperatura minimă va fi de 6°C.

Suceava

Va fi o vreme însorită mai bine de jumătate de zi, iar temperatura maxmă va ajunge la 20°C. Minima nopții va fi de 4°C.

Iași

Vremea va fi însorită, iar temperaturile vor ajunge până la 20°C. Minima nopții va fi de 6°C.

Brașov

Vremea va fi frumoasă în această zi, iar temperatura maximă va ajunge la 20°C. Spre seară vo avea parte de precipitații, iar temperatura minimă a nopții va ajunge la 6°C.

Citeste si:
Prognoza meteo ANM pentru weekendul 7 - 8 ianuarie. În nordul...
Prognoza meteo ANM pentru...

Despre autor:


Ultima actualizare: 13 Aprilie 2021 - 12 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.