Deputatul PSD, Laura Vicol, a creat o petiție online pentru demiterea ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu.

În textul petiției, Vlad Voiculescu este acuzat de dezinteres față de pacienții din România, incompetență și necunoașterea normelor dispuse de Ministerul Sănătății, apogeul greșelilor sale fiind atins vineri seară, cand au fost evacuați pacienții de la Spitalul Foișor.

Textul integral al petiției:

Dezinteresul faţă de pacienţi, lipsa de competenţe, lipsa de cunoaştere a normelor dispuse de Ministerul Sănătăţii şi răul făcut prin decizii aberante sunt definitorii pentru aceste luni de mandat ale ministrului Vlad Voiculescu.

Apogeul a fost atins prin modul absolut incalificabil în care s-a acţionat în cazul transformării Spitalului Foişor din Bucureşti în spital COVID.

Imaginile evacuării pacienţilor în miez de noapte vor rămâne mult timp întipărite în mintea oamenilor ca exemplu al răului de care Vlad Voiculescu este capabil.

La acest moment, nu există altă soluţie decât demisia sau demiterea de urgenţă a ministrului Sănătăţii Vlad Voiculescu!”.

Alături de acest text este postată și o fotografie cu Vlad Voiculescu, pe care scrie: „Demiteți ministrul morții”.

Sute de oameni au semnat deja petiția, iar comentariile negative la adresa ministrului Sănătății nu au întârziat să apară.

Semnez pentru că dorește să distrugă și ce a mai rămas din sistemul de sănătate!”, a scris un cetățean. „Nu mai suport impostura și nesimțirea individului!”, a afirmat altă persoană. „Un om care nu se lupta pt popor nu are ce caută acolo”, a scris altcineva.

Petiția online pentru demiterea lui Vlad Voiculescu poate fi găsită aici.


Despre autor:


Ultima actualizare: 10 Aprilie 2021 - 01 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.