Primarul Clotilde Armand Sectorului 1 al Capitalei a anunțat că toate şcolile vor avea un program de colectare selectivă a plasticului.

„Primăria Sectorului 1 se alătură programului de educare a tinerilor din şcoli în vederea selectării deşeurilor şi a plasticului. Astăzi am semnat acordul de colaborare cu ASAP - Armata Selectării Atente a Plasticului. Acordul constă în asigurarea unei infrastructuri sustenabile de colectare selectivă a deşeurilor din şcolile gimnaziale şi din licee", a scris, vineri, pe pagina sa de Facebook, edilul Sectorului 1.

Clotilde Armand subliniază că "educaţia colectării selective începe acasă şi trebuie să continue în sălile de clasă".

„Suntem încrezători că împreună vom reuşi să educăm o bună parte din elevi şi din părinţi în spiritul responsabil faţă de mediu şi faţă de comunitate. Viitorul se află în educaţia tinerilor de astăzi, iar noi am promis un sector mai curat, un sector mai educat şi mai atent cu mediul înconjurător", precizează primarul.

Citeste si:
Armand: Problemele de fashion nu sunt în atribuţiile Poliţiei...
Clotilde Armand: „Problemele...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.