Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu a demarat discuții la CNSU pentru ca Evaluarea Naţională şi Bacalaureatul să se desfăşoare fizic pentru elevii din zonele aflate în carantină, chiar dacă sunt impuse reguli sanitare în plus.

„Examenele sunt programate a fi susţinute la aceleaşi date care sunt ştiute de mult timp. O certitudine este că ele vor fi organizate cu prezenţă fizică”, a spus Cîmpeanu, despre Bacalaureat şi Evaluarea Naţională.

Pentru elevii care se vor afla în carantină există discuţii pentru a facilita participarea lor la data susţinerii examenelor.

„Avem demarate discuţii la nivelul CNSU şi pentru situaţia în care unele localităţi ar fi în carantină, de analiză a posibilităţii de a organiza în condiţii de respectare a unor reguli în plus de siguranţă sanitară inclusiv în acele localităţi să solicităm organizarea examenelor naţionale, ştiut fiind că ele sunt determinate pentru viitorul oricărui tânăr”, a explicat ministrul Educaţiei, potrivit adevarul.ro.

Citeste si:
Restricții prelungite în Capitală! Ce excepții există în perioada...
Restricții prelungite în...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.