ANM anunță că temperaturile vor fi mai scăzute decât cele specifice acestei perioade, la nivelul întregii țări, dar cu o abatere termică negativă mai accentuată în regiunile intracarpatice

Precipitațiile vor fi puține în cea mai mare parte a țării, cu excepția regiunilor centrale, dar și a celor din extremitatea de sud-est, unde cantitățile de precipitații vor fi normale pentru acest interval.

Vremea în Timișoara

Cerul va fi senin vineri, iar temperatura maximă a zilei va ajunge până la 14°C. Noaptea, temperaturile se vor menține scăzute, minima fiind de 2°C.

Craiova

Vremea va fi însorită și în Craiova, temperatura maximă a zilei fiind de 13°C. Seara vom avea temperaturi scăzute pentru această perioada, minima nopții fiind de 0°C.

Sibiu

Cerul va fi senin vineri, iar temperatura maximă a zilei va ajunge până la 10°C. Noaptea, temperaturile scad până la -3°C.

Constanța

Vremea va fi frumoasă în această zi, iar temperaturile vor ajunge până la 11°C. Cerul va fi senin și noaptea, iar temperatura minimă va ajunge la 3°C.

Prognoza meteo în București

În București, de dimineață și până seara soarele va fi prezent pe cer, iar temperatura maximă a zilei va fi de 13°C. Meteorologii anunță temperaturi negative în cursul nopții.

Oradea

Cerul va fi senin de dimineață până seara, iar temperatura maximă va ajunge până la 13°C. Minima nopții va fi de 3°C.

Baia Mare

Cer parțial noros, cu o maximă a zilei de 10°C. Meteorologii anunță temperaturi mai scăzute în cursul nopții, minima fiind de 1°C.

Suceava

Vom avea cer parțial noros în cursul zilei de vineri, iar temperaturile nu vor depăși 12°C. Minima nopții va fi de -4°C.

Iași

Vremea va fi însorită, iar temperaturile vor ajunge până la 13°C. Minima nopții va fi de -2°C.


Despre autor:


Ultima actualizare: 9 Aprilie 2021 - 12 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.