Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice acestei perioade, în cea mai mare parte a țării, dar cu o abatere termică negativă ușor mai accentuată în regiunile intracarpatice și la munte. Regimul pluviometric va fi local deficitar în regiunile extracarpatice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Vremea în Timișoara

Începutul zilei ne va întâmpina cu cer preponderent înnorat. Spre după-amiază vom avea parte de ploaie ușoară și temperaturi ce nu depășesc 6°C. Seara vom avea parte de lapoviță, iar minima nopții va fi de 1°C.

Craiova

Marți vom avea parte de vreme însorită, cu o maximă a zilei de 16°C. Cerul se va înnora doar după-amiază, iar noaptea vom avea parte din nou de nori. Temperatura minimă a serii va fi de 3°C.

Sibiu

Cerul va fi parțial noros, cu o maxima a zilei de 14°C. Noaptea vom avea parte, local, de ninsoare, și temperaturi ce scad până la -2°C.

Constanța

Cerul se va înnora pe timpul zilei, iar șansele de precipitații vor fi de 55%. Maxima zilei va ajunge la 11°C. Vom avea parte de ploi în cursul serii, iar temperatura minimă a nopții va fi de 7°C.

Prognoza meteo în București

Cerul va fi senin marți, nu va fi înnorat nici dimineața și nici în cursul zilei, când temperatura maximă va ajunge până la 18°C. Seara, în schimb, vor apărea norii și vom avea parte de temperaturi de până la 4°C.

Oradea

Vom avea parte de ploaie în cursul zilei de marți, iar temperaturile nu vor depăși 7°C. Cerul va fi acoperit complet în cursul serii, iar minima nopții va fi de -1°C.

Baia Mare

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu cer înnorat care va aduce, treptat, și ploaie. Maxima zilei va ajunge la 10°C. Noaptea vom avea parte de lapoviță ușoară și de temperaturi ce scad până la -1°C.

Iași

Nu va fi înnorat nici dimineața și nici în cursul zilei, temperatura maximă ajungând până la 17°C. Seara, în schimb, vor apărea norii care vor aduce cu ei și precipitații ușoare. Minima nopții va fi de 1°C.

Brașov

Va fi o vreme însorită mai bine de jumătate de zi, iar temperaturile vor ajunge la 15°C. Seara se va înnora și vom avea parte de ploaie ușoară. Temperatura minimă a nopții va fi de -2°C.

Suceava

Cer parțial noros, cu o maximă a zilei de 13°C. Meteorologii anunță că în cursul serii vom avea parte, local, de ninsoare, iar minima nopții va scădea până la -1°C.

Citeste si:
Primăvara prinde contur: Alege sacourile perfecte pentru a înfrunta...
Primăvara prinde contur:...

Despre autor:


Ultima actualizare: 6 Aprilie 2021 - 12 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.