Social 5 Aprilie 2021 03:50

Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne, a declarat că printre protestatarii violenți reținuți de polițiști se numără și minori, oameni cercetați penal și membri ai unor galerii aflate în evidențele poliției cu antecedente violente.

Ce e foarte interesant, o parte dintre aceştia sunt minori. O parte dintre cei la care făceam referire sunt în evidenţe suporteri cu manifestări violente, în evidenţele Poliţiei. Câteva zeci dintre aceştia sunt cu antecedente penale, câteva zeci sunt cu menţiuni ca făptuitor în alte dosare penale aflate în lucru şi nu întâmplător în dimineaţa zilei de 3 aprilie am efectuat 24 de percheziţii în municipiul Bucureşti, Giurgiu, Prahova şi Ilfov în urma cărora 22 de persoane au fost aduse la audieri”, a declarat ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, citat de realitatea.net.

Mai mult decât atât, ministrul a mai precizat că cele opt dosare penale deschise după violenţele de la protestele împotriva restricțiilor anti-COVID au ca obiect distrugere şi incendiere, infracţiuni de ultraj asupra jandarmilor, port de obiecte interzise și tulburarea ordinii și liniștii publice.


Despre autor:


Ultima actualizare: 5 Aprilie 2021 - 03 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.