Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice acestei perioade, în cea mai mare parte a țării. Vremea se va menține rece, dar pe alocuri vom avea parte și de puțin soare.

Timișoara

Dimineața vom avea parte de o vreme însorită cu cer senin. Se va înnora doar după-amiază, iar seara va deveni iarăși senin. Nu se așteaptă ploi. Temperatura maximă a zilei va fi de 12°C. iar minima nopții va fi de -1°C.

Prognoza meteo în Craiova

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu cer înnorat și ploaie. Pe parcursul zilei ploaia se va opri, dar cerul se va păstra înnorat până seara. Temperaturile din cursul zilei vor ajunge până la 10°C, iar minima nopții va fi de 3°C.

Sibiu

De dimineață vom avea parte de un cer noros. În timpul zilei, acești nori vor aduce și ploaie. Spre seară cerul va fi noros. Maxima zilei va fi de 10°C. Noaptea, temperaturile vor ajunge până la 2°C, iar cerul va fi acoperit complet.

Constanța

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu cer înnorat și ploaie. În timpul zilei ploaia se va opri, dar cerul se va păstra înnorat până seara târziu. Temperatura maximă va fi de 11°C, iar seara temperaturile vor scădea la 6°C.

Vremea în București

Dimineața cerul va fi înnorat și vom avea parte de ploaie. La amiază precipitațiile vor dispărea, însă cerul va rămâne înnorat. Temperatura maximă va fi de 11°C, iar cea minimă de 5°C.

Oradea

Astăzi, vremea în Oradea va fi una foarte plăcută. Cerul va fi senin de dimineață până seara, cu o maximă a zilei de 12°C. Pe toată durata acestei zile nu există riscul de apariție a ploii. Noaptea, temperatura minimă va scădea până la 0°C.

Iași

Cer senin și vreme însorită se așteaptă în acest început de săptămână la Iași. Cerul se va înnora doar după-amiază, seara devenind iarăși senin. Temperatura maximă va ajunge la 13°C. Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție a ploilor. Noaptea, temperatura minimă va fi de 0°C.

Brașov

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer înnorat. Pe parcursul zilei, se așteaptă ploi ce vor dura până seara. Temperatura maximă a zilei va fi de 10°C, iar temperatură minimă va fi de 1°C.

Citeste si:
Ciclonul mediteranean care a devastat Europa se apropie de România....
Ciclonul mediteranean care a...

Prognoza meteo în Cluj-Napoca

La Cluj vom avea parte de un cer senin și o vreme însorită. Cerul se va înnora doar după-amiază, fără precipitații. Maxima zilei va ajunge la 11°C. Minima nopții va fi de 0°C.

Suceava

Dimineața vom avea parte de un cer înnorat până seara, când acesta va deveni senin. Nu se așteaptă ploi. Temperatura maximă va fi de 10°C, iar valoarea minimă va fi de 1°C.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Aprilie 2021 - 12 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.