Guvernul pregătește facilități pentru românii care s-au vaccinat contra Covid-19. Aceștia ar putea merge la teatru, la cinematograf sau la concerte fără să fie testați.

Autoritățile susțin că se încearcă să se ajungă la un scenariu în care să se acorde o serie de facilități pentru persoanele care s-au vaccinat, dar fără să îi discrimineze pe românii care încă nu au reușit sau nu își doresc să se imunizeze contra virusului.

Autoritățile au decis să constituie un grup de lucru. Acesta se va întâlni pentru prima dată la Ministerul Economiei și va reuni reprezentanți din Ministerul Edeucației, Ministerul Economiei, Ministerul Sănătății, Ministerul Culturii și cei din HoReCa. În următoarele două săptămâni ar urma să se stabilească un prim scenariu pentru redeschiderea hotelurilor și a turismului.

Reprezentanții HoReCa își doresc și o data stabilită pentru redeschiderea turismului din România și să știe clar care va fi capacitatea de redeschidere și modalitatea în care românii vor putea avea acces.

La acest moment, s-au făcut propuneri, chiar dacă au existat puncte de vedere difertie, relatează antena3.ro.

Citeste si:
Gheorghiţă: „Din toamnă am putea începe vaccinarea copiilor între...
Valeriu Gheorghiţă: „Din...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.