Guvernul pregătește facilități pentru românii care s-au vaccinat contra Covid-19. Aceștia ar putea merge la teatru, la cinematograf sau la concerte fără să fie testați.

Autoritățile susțin că se încearcă să se ajungă la un scenariu în care să se acorde o serie de facilități pentru persoanele care s-au vaccinat, dar fără să îi discrimineze pe românii care încă nu au reușit sau nu își doresc să se imunizeze contra virusului.

Autoritățile au decis să constituie un grup de lucru. Acesta se va întâlni pentru prima dată la Ministerul Economiei și va reuni reprezentanți din Ministerul Edeucației, Ministerul Economiei, Ministerul Sănătății, Ministerul Culturii și cei din HoReCa. În următoarele două săptămâni ar urma să se stabilească un prim scenariu pentru redeschiderea hotelurilor și a turismului.

Reprezentanții HoReCa își doresc și o data stabilită pentru redeschiderea turismului din România și să știe clar care va fi capacitatea de redeschidere și modalitatea în care românii vor putea avea acces.

Retail jobs

La acest moment, s-au făcut propuneri, chiar dacă au existat puncte de vedere difertie, relatează antena3.ro.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Aprilie 2021 - 02 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.