Social 2 Aprilie 2021 18:54

De Paștele catolic, sărbătorit în noaptea de 3 spre 4 aprilie, circulația va fi permisă între orele 20:00 - 2:00 pentru participarea la slujbele religioase.

În noaptea de 3 spre 4 aprilie va fi permisă circulaţia persoanelor în intervalul orar 20:00 - 2:00 pentru a permite credincioşilor să participe la slujbele religioase organizate cu ocazia Paştelui Catolic. Purtarea măştii de protecţie în mod corect, acoperind gura şi nasul, rămâne obligatorie în spaţiile publice, inclusiv în locaşurile de cult pe timpul oficierii slujbelor religioase", a declarat Monica Dajbog, la Centrul Naţional de Conducere Integrată.

Ea a adăugat că accesul credincioşilor în lăcaşurile de cult sau în alte spaţii în care vor avea adunări sau procesiuni religioase se va face astfel încât să se asigure o suprafaţă de minimum 4 metri pătraţi pentru fiecare persoană şi o distanţă de 2 metri între persoane.


Despre autor:


Ultima actualizare: 2 Aprilie 2021 - 06 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.