Social 1 Aprilie 2021 20:05

Un bărbat din Iaşi a sunat joi la postul de televiziune Nașul TV pentru a anunţa că şi-a ucis mama, unul dintre producătorii postului fiind cel care a sunat la serviciul 112.

Medicul Diana Cimpoeşu, coordonatorul SMURD Iaşi, a informat că la faţa locului au fost trimise echipaje medicale şi de poliţişti.

Un bărbat a sunat la Naşul TV şi a spus că şi-a omorât mama. Apelul la 112 a fost făcut de producătoarea tv şi am trimis acolo echipaje şi poliţia. Un nou mod de anunţ al situaţiilor de urgenţă! S-a găsit victima, mama, în vârstă de 69 de ani, decedată. Prezenta o plagă în regiunea cervicală anterioară. Echipajul de la Terapie Intensivă Mobilă a constatat decesul", a informat Diana Cimpoeşu, potrivit Agerpres.

Informaţia a fost confirmată de prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi Mihaela Apostol. Aceasta a spus că la faţa locului s-a deplasat un procuror pentru a ancheta cazul.

Surse din rândul anchetatorilor susţin că bărbatul are 39 de ani şi şi-a ucis mama în ziua ei de naştere.


Despre autor:


Ultima actualizare: 1 Aprilie 2021 - 08 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.