Meteorologii se așteaptă la alternanțe mari de temperatură în următoarele două săptămâni, în aproape toate regiunile țării. Vremea se încălzește treptat, chiar dacă luna aprilie începe cu temperaturi mai scăzute decât media perioadei.

Timișoara

Cerul va fi parțial noros în următoarele 12 ore, iar maxima zilei va ajunge la 19°C. Noaptea vor exista averse şi se vor semnala descărcări electrice, iar temperatura minimă va atinge 9°C.

Craiova

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu cer senin, iar meteorologii anunță că vom avea parte de soare mai bine de jumătate de zi. Temperaturile vor ajunge până la 18°C. Deși seara se va înnora, nu vom avea parte de ploaie, minima nopții fiind de 5°C.

Sibiu

Cer parțial noros în prima jumătate a zilei de joi, cu temperaturi ce nu depășesc 17°C. Șansele de precipitații sunt scăzute (45%), iar minima nopții va fi de 6°C.

Constanța

Vom avea parte de cer senin pe tot parcursul acestei zile, iar meteorologii anunță că nu sunt șanse de precipitații nici dimineața și nici în cursul zilei. Temperatura maximă va fi de 11°C. Seara, de asemenea, vom avea o vreme foarte plăcută, cu o minimă a nopții de 5°C.

București

Temperatura maximă a zilei ajunge la 15 °C. Cerul va fi senin în cea mai mare parte a zilei, iar la amiază vom avea parte de temperaturi ce ajung până la 16°C.

Oradea

Cerul va fi parțial noros, iar maxima zilei va ajunge la 19°C. Seara vom avea parte de ploi în majoritatea regiunilor, iar minima nopții ajunge până la 9°C.

Iași

De-a lungul zilei, vremea în Iași va fi una calmă, dar cerul va fi senin doar dimineața, meteorologii anunțând că se va înnora pe timpul zilei și seara. Temperatura maximă a zilei nu va depăși 19°C. Nu sunt prognozate ploi în următoarele 24 de ore, iar temperatura minimă a nopții scade până la 6°C.

Brașov

Cer parțial noros, cu o maxima a zilei de 14°C. Noaptea vom avea parte de averse și temperaturi care nu scad sub 4°C.

Baia Mare

Încă de la începutul zilei vom avea parte de ploaie ușoară și de temperaturi ce nu depășesc 16°C. Ploaia va continua și în timpul serii, iar temperatura va scădea până la 9°C.

Citeste si:
Prognoza meteo - 6 martie 2023. Vreme însorită în noul început de...
Prognoza meteo - 6 martie...

Suceava

De dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, dar temperatura maximă va fi de 19°C. Seara, vom avea parte de ploaie ușoară, cu o minimă a nopții de 8°C.


Despre autor:


Ultima actualizare: 1 Aprilie 2021 - 12 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.