Social 31 Martie 2021 20:36

Un tânăr din Constanța a fost huiduit de protestatari, după ce le-a strigat de la balcon că tatăl său a murit din cauza COVID-19, în urmă cu doar câteva zile.

În Constanța, peste 250 de oameni au ieșit să protesteze, marți seară. Unul dintre manifestanți a devenit recalcitrant, iar jandarmii au fost nevoiți să intervină.

Un tânăr a ieșit la geamul apartamentului său și le-a spus manifestanților că nu au motive să protesteze. Huiduielile la adresa sa au început după ce acesta le-a zis că tatăl său a murit, în urmă cu doar câteva zile, din cauza virusului Covid-19.

Unde protestați așa? Să intrați la secție la ATI, la Boli Infecțioase, să vezi ce înseamnă oamenii cu COVID acolo. Nu mai protestați, nu mai protestați așa, e război, nu vă dați voi seama. A murit tata acum două zile de COVID. Acum două zile, tata... de COVID și voi protestați. Să vă fie rușine. Oamenii aia la infecțioase”, a strigat tânărul către protestatari.


Despre autor:


Ultima actualizare: 31 Martie 2021 - 07 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.