Miercuri, în ultima zi a lunii martie, vremea se va menţine rece în cea mai mare parte a ţării. Conform ANM, temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 8 şi 15°C, iar cele minime între -8°C în depresiunile intramontane şi 5°C în Dealurile de Vest. Cerul va fi parţial noros, vor fi ploi slabe local în Dobrogea şi izolat şi trecător în celelalte regiuni, iar la altitudini mari la munte vor fi posibile precipitaţii mixte.

Timișoara

Dimineața vom avea parte de cer înnorat, iar norii se vor păstra până după-amiază. Temperatura maximă a zilei va fi de 17°C, iar șansele de precipitații vor fi slabe atât ziua cât și seara. Minima nopții va fi de 4°C.

Craiova

Vremea în Craiova va fi una calmă, cerul va fi senin doar dimineața și se va înnora pe timpul zilei și seara. Temperaturile din cursul zilei de miercuri vor ajunge până la 16°C, iar minima nopții va fi de 4°C.

Prognoza meteo în Sibiu

Cerul va fi parțial noros în următoarele 12 ore, iar maxima zilei va fi de 13°C. Noaptea, temperaturile vor ajunge până la 7°C, iar cerul va fi acoperit complet.

Constanța

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer senin, iar temperatura maximă va fi de 11°C. Va fi o vreme însorită mai bine de jumătate de zi, dar seara se va înnora și temperaturile vor scădea la 4°C.

București

Vremea se va menţine mai rece decât în mod obişnuit în această perioadă din an. Cerul va fi parţial noros pe parcursul zilei, dar cu probabilitatea redusă de ploaie. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări ziua. Temperatura maximă va fi de 13°C, iar cea minimă de 1°C.

Oradea

Cerul va fi parțial noros, cu o maximă a zilei de 15°C, iar șansele de precipitații vor fi de 40%. Noaptea, cerul va fi acoperit de nori în majoritatea regiunilor, iar temperatura minimă va scădea până la 6°C.

Iași

În Iași, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, iar temperatura maximă va ajunge la 13°C. Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție a ploilor. Noaptea, temperatura minimă va fi de 5°C.

Brașov

Cerul va fi senin dimineața, dar se va înnora pe timpul zilei și seara. Temperatura maximă a zilei va fi de 10°C. Nu sunt prognozate ploi în această zi. Cerul va fi acoperit complet pe timpul nopții, iar temperatură minimă va fi de 5°C.

Citeste si:
Prognoza meteo ANM pentru weekendul 7 - 8 ianuarie. În nordul...
Prognoza meteo ANM pentru...

Baia Mare

De dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, iar temperatura maximă a zilei va ajunge la 14°C. Minima nopții va fi de 6°C.

Suceava

Cerul va fi acoperit în timpul zilei, iar temperatura maximă va fi de 12°C. Vom avea și ceață noaptea, iar temperatura minimă va fi de 3°C.


Despre autor:


Ultima actualizare: 31 Martie 2021 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.