Cerul va avea înnorări temporare şi local vor fi ploi de scurtă durată, în special în jumătatea estică. La munte, la altitudini mari, se vor semnala precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare, iar seara şi noaptea în partea de sud-est a teritoriului vor fi posibile averse de măzăriche. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în zona montană înaltă şi în regiunile sud-estice -în special pe litoral şi în deltă.

Temperaturile maxime se vor încadra între 8 şi 14 grade, uşor mai ridicate în sud-vest; minimele termice vor fi cuprinse între -1 şi 6 grade, mai mici în depresiunile intramontane, până la -4 grade.

Craiova

Începutul zilei ne va întâmpina cu cer noros, dar spre după-amiază vom avea parte și de soare, iar temperaturile vor ajunge până la 16°C. Seara, iarăși va fi înnorat, temperatura minimă a nopții fiind de 2°C.

Timișoara

În timpul zilei cerul se va păstra înnorat, iar temperatura maximă va atinge 17°C. Seara, norii se vor risipi lăsând cerul senin. Minima nopții va fi de 3°C. Meteorologii au anunțat că nu vom avea parte de ploaie marți.

Prognoza meteo în București

În Capitală, valorile termice vor caracteriza o vreme rece pentru sfârşitul lunii martie. Cerul va avea temporar înnorări şi vor fi ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 12°C, iar cea minimă de 1°C.

Sibiu

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer noros, dar se vor risipi în a doua parte a zilei. Temperatura maximă a zilei va fi de 14°C, iar noaptea va atinge 0°C.

Constanța

În timpul zilei cerul va fi înnorat, iar temperatura maximă va fi de 10°C. Din fericire, vom avea parte de o noapte senină, cu șanse slabe de precipitatii și o temperatură ce nu scade de 5°C.

Oradea

Cer acoperit în majoritatea regiunilor, cu o maximă a zilei de 14°C. Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție a ploilor. Seara, cerul va fi parțial noros, iar minima nopții va atinge 7°C.

Iași

Vremea în Iași va fi una calmă, cerul fiind senin doar dimineața și parțial înnorat pe timpul zilei și seara. Temperatura maximă a zilei va atinge 14°C, iar noaptea va scădea până la 0°C.

Baia Mare

Cerul va fi parțial noros în cursul zilei de marți, iar temperatura maximă va ajunge la 12°C. Minima nopții este de 4°C.

Citeste si:
Cadouri deosebite pe care le poți oferi femeilor din viața ta
Cadouri deosebite pe care le...

Brașov

Marți vom avea parte de vreme însorită mai bine de jumătate de zi, cu temperaturi de până la 12°C. Deși seara se va înnora și temperatura va ajunge la -1°C, nu vom avea parte de ploaie.

Suceava

Vremea în Suceava va fi una calmă, însă cerul va fi senin doar dimineața, iar maxima zilei va atinge 13°C. Se va înnora pe timpul zilei și seara, dar nu sunt prognozate ploi.


Despre autor:


Ultima actualizare: 30 Martie 2021 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.