Social 27 Martie 2021 13:59

Polițiștii de la Sindicatul Europol au publicat un mesaj în care susțin că, vineri seara, superiorii lor le-au transmis că trebuie să vină la muncă și în weekend, pentru a da amenzi populației.

Acuzațiile polițiștilor au fost confirmate de mai multe cadre ale MAI.

Mesajul integral transmis de Sindicatul Europol:

Alertă în Capitală!

Toți polițiștii au fost chemați de acasă și li s-au suspendat zilele de repaus și timpul de refacere a capacității de muncă. Fără nicio explicație și fără să li se prezinte înscrisuri, polițiștilor din Capitală, care au lucrat deja în această săptămână li s-a comunicat „telefonic” de către șefi că vor intra în serviciu și sâmbătă și duminică de „dragul" lui Cîțu.

După ce premierul a declarat aseară la un post tv că i se pare că polițiștii „s-au retras” și nu prea i-a mai văzut că amendează oameni, slugărnicia politică a determinat această măsură heirupistă care nu are nicio justificare și eficiență. Mai mult, au fost delegați împotriva voinței lor, polițiști de frontieră de la Aeroportul Otopeni, care nici măcar nu au competență de a aplica sancțiuni la Legea 55/2020, și au fost trimiși să patruleze prin marile magazine pentru a speria oamenii.

Denunțăm modul abuziv în care s-a procedat, în condițiile în care polițiștii chemați de acasă, polițiștii delegați de la IGPR/IGPF nu li s-au înmânat actele administrative în baza cărora aceștia să îndeplinească sarcini pe care nu le au în fișa postului, respectiv să fie pe post de sperietoare și să amendeze populația”.


Despre autor:


Ultima actualizare: 27 Martie 2021 - 01 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.