Social 26 Martie 2021 15:40

Odată cu anunțarea noilor restricții pentru combaterea pandemiei de COVID-19 în România, autoritățile au publicat și noile declarații pe proprie răspundere, necesare pentru deplasarea în intervalele orare restricționate.

Noile declarații pe proprie răspundere, dar și adeverințele de la angajator, pentru cele două intervale orare în care circulația în afara locuinței este restricționată pot fi descărcate aici >> cetrebuiesafac.ro/modele-declaratii

Modele de declarații pe proprie răspundere

Modelul declarației pe propria răspundere și al adeverinței de la angajator pentru toate localitățile, indiferent de rata de incidență (nivelul de răspândire a virusului).

Descarcă de aici modelul de declarație pe proprie răspundere.

Descarcă de aici modelul de adeverință de angajator.

Modelul declarației pe proprie răspundere și al adeverinței de la angajator pentru localitățile care depășesc rata de incidență de 4 la mie (necesar a fi folosite pentru zilele de vineri, sâmbătă și duminică), respectiv 7,5 la mia de locuitori (necesar a fi folosite în toate zilele săptămânii).

Descarcă de aici modelul de declarație pe proprie răspundere.

Descarcă de aici modelul de adeverință de angajator.


Despre autor:


Ultima actualizare: 26 Martie 2021 - 03 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.