Vineri, temperaturile încep să crească. Cu toate acestea, vremea rămâne rece pentru această perioadă, mai ales la inceputul zilei. În sud-est o să plouă slab sau o să fie lapoviţă, iar în restul țării vom avea parte de precipitații slabe în cursul dimineții.

Vremea în Craiova

Nu vom avea parte de nori vineri, temperatura maximă a zilei fiind de 14°C, iar șansele de precipitații sunt slabe atât ziua cât și seara. Minima nopții va ajunge la -1°C.

Timișoara

De-a lungul zilei, vremea în Timișoara va fi foarte calmă, cerul va fi înnorat doar dimineața, iar restul zilei va fi senin. Maxima zilei va fi de 13°C, cu șanse slabe de precipitații (30%). Minima nopții va fi de -2°C.

Sibiu

Încă de la începutul zilei vom avea parte de cer senin și temperaturi de până la 10°C. Minima nopții va fi de -4°C.

Constanța

În Constanța, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, iar temperaturile vor ajunge până la 9°C. Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție a ploilor. Minima nopții va fi de 2°C.

Prognoza meteo în București

În Bucureşti se face mai cald, dar vremea rămâne tot rece pentru data din calendar. Pe parcursul zilei sunt condiţii de ploaie sau de lapoviţă, iar la amiază se vor atinge 8 grade Celsius. La noapte temperatura coboară până la minus 3 grade şi e posibil să se producă brumă.

Oradea

În Oradea, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, maxima zilei fiind de 12°C. Noaptea, temperaturile scad până la 3°C.

Iași

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer senin, iar temperaturile vor ajunge la 11°C. Va fi o noapte senină, cu o minimă de -3°C.

Brașov

Vremea va fi frumoasă în această zi, cu temperaturi de până la 8°C. Minima nopții va fi de -4°C.

Prognoza meteo în Baia Mare

Pe durata întregii nopți vom avea un cer senin și se va păstra așa de dimineață până după-amiază. Temperatua va ajunge până la 8°C. Deși seara se vor aduna norii, nu vom avea parte de precipitații. Minima nopții va fi de -4°C.

Suceava

Cer parțial noros, dar fără șanse de apariție a ploilor. Maxima zilei va fi de 10°C, iar noaptea se vor înregistra -4°C.


Despre autor:


Ultima actualizare: 26 Martie 2021 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.