Vremea rece se va menține în toate regiunile țării până în 27 martie, iar temperaturile sunt estimate de la -9 grade la -2 grade, cu ploi și ninsori slabe.

Prognoza meteo în Timișoara

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu cer senin, maxima zilei fiind de 11°C. Cerul se va înnora doar după-amiază, dar seara va deveni iarăși senin, minima nopții ajungând la -2°C. Nu vom avea parte de ploaie.

Craiova

În Craiova, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, iar maxima zilei va fi de 9°C. Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție a ploilor. Noaptea va fi senină, cu o minimă de -3°C.

Sibiu

Cerul va fi parțial noros ziua, iar temperatura maximă va ajunge până la 6°C. Minima nopții va fi de -4°C, meteorologii anunțând că nu există șanse de precipitații în următoarele 24 de ore.

Constanța

Va fi o zi înnorată mâine, cu o maximă de 6°C. Noaptea, cerul va fi parțial noros, iar temperaturile vor scădea până la 1°C. Șanse de precipitații sunt de 40 - 45%.

Vremea în București

Prognoză specială pentru Bucureşti! Cerul se va înnora treptat, iar după-amiaza şi la începutul nopţii vor fi perioade cu averse mai ales sub formă de ninsoare şi posibil descărcări electrice. Maxima se va situa în jurul valorii de 5 grade, iar minima va fi de -4...-1 grad.

Oradea

La începutul zilei vom avea parte de cer senin, dar se va înnora treptat spre după-amiază, maxima ajungând la 11°C. Nu vom avea parte de ploaie. Minima nopții va fi de -1°C.

Iași

De dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, iar maxima zilei va fi de 6°C. Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție a ploilor. Cerul va fi acoperit complet de nori în cursul nopții, iar minima va fi de 0°C.

Brașov

Cerul va fi acoperit de nori în următoarele 24 de ore, iar maxima zilei va atinge 3°C. Cer parțial noros noaptea, cu o minimă de -7°C.

Citeste si:
Prognoza meteo ANM pentru weekendul 7 - 8 ianuarie. În nordul...
Prognoza meteo ANM pentru...

Prognoza meteo în Baia Mare

Vremea va fi însorită joi, cu șanse de precipitații foarte reduse (10%). Temperatura maximă a zilei va fi de 10°C, iar minima nopții de -4°C.

Suceava

Vom avea cer parțial noros pe tot parcursul zilei, iar temperatura maximă va ajnge până la 6°C. Minima nopții va fi -2°C, cu șanse reduse de precipitații.


Despre autor:


Ultima actualizare: 25 Martie 2021 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.