Social 22 Martie 2021 20:12

Colegiul Medicilor Bihor a decis ca Flavia Groșan, medicul care a salvat mii de vieți în timpul pandemiei, folosind propria schemă de tratament anti-COVID, să nu fie sancționată. Medicul erou va putea profesa în continuare, cu condiția ca aceasta să nu mai iasă în spațiul public „cu aprecieri la adresa colegilor ce lucrează în sistemul privat sau de stat“.

Da, își poate continua activitatea, deoarece nu există nicio plângere la Colegiul Medicilor și nu există acuzații de malpraxis. Nu avem niciun fel de plângere împotriva doamnei doctor. Suntem un mare organism profesional și deocamdată nu s-a pus problema sancționării, mai ales că doamna doctor a fost de o eleganță deosebită. Doamna avocat a înțeles că nu e vorba de o anchetă și, concluzia finală a fost că doamna doctor va continua să își vadă pacienții la cabinetul dânsei fără a mai ieși în spațiul public cu aprecieri la adresa colegilor ce lucrează în sistemul privat sau de stat“, a declarat președintele Colegiului Medicilor Bihor, Carmen Pantiș, potrivit dcnews.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 22 Martie 2021 - 08 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.