Municipiul Brăila intră în scenariul roşu, după ce incidenţa cazurilor de coronavirus a depăşit 3 la mia de locuitori. În acelaşi scenariu intră şi localitatea Vărsătura.

Prefectul judeţului Brăila, Nicuşor Ciocan, a anunţat pe Facebook că municipiul Brăila intră în scenariul roşu.

„O veste tristă pentru brăileni, pe 20 martie incidenţa raportată la nivelul municipiului Brăila este de 3,05 la 1000 locuitori. A fost întocmit proiectul de Hotărâre a Comitetului Judeţean de Situaţii de Urgenţă Brăila din data de 20.03.2021, acesta urmează procedura legală de vot din partea membrilor comisiei, urmând ca duminică să fie emis şi ordinul. În aceeaşi situaţie este şi localitatea Vărsătura, şi aceasta intrând în şcenariul roşu.", a scris prefectul de Brăila.

Sâmbătă, Brăila a înregistrat 96 de cazuri noi de coronavirus şi 2 decese în rândul persoanelor infectate. De la debutul pandemiei, 10.487 de brăileni s-au infectat, iar 522 au decedat.

Peste 25.500 de brăileni s-au vaccinat până acum.

Citeste si:
Alin Stoica, mesaj împotriva protestatarilor violenți: Trebuie să...
Prefectul Capitalei, mesaj...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.